
Vali Hasan Karahan Güney ilçesini ziyaret etti
Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Güney ilçesine gitti.

İlk olarak Güney Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 29/06/2018 tarihli onayıyla Güney İlçemize vekaleten atanan Fatih Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kaymakamlık önünde Kaymakam Vekili Fatih Özcan, Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Hasan Karahan karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçti. Sayın Vali Karahan, Kaymakam V. Özcan’dan ilçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.
Daha sonra İlçe Entegre Hastanesine geçen Vali Hasan Karahan Poliklinik, Laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden Hastanenin genel yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Güney ilçe ziyareti kapsamında Güney Belediyesine geçen Vali Hasan Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Vali Karahan'a belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili olarak bilgi verdi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde de bulunan Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.
Belediye ziyaretinin ardından çaybahçesinde halkla bir araya gelerek sohbet etti. Vali Hasan Karahan İlçe sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözümü hakkında yetkililere talimat verdi.
Denizli.net
Büyükşehir’den Beyağaç’a modern alt yapı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde bir süre önce başlatmış olduğu alt yapı çalışmasının birinci etabını tamamladı.

Denizli'nin "Büyükşehir" statüsü kazanmasının ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde bir süre önce başladığı alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Alt yapı sisteminin günümüz ihtiyaçlarını karşılamıyor olması ve muhtelif sokaklarında kanalizasyon ve içme suyu hattı bulunmaması nedeniyle Büyükşehir DESKİ, Beyağaç ilçesinde alt yapı çalışması başlattı. Bölgeye ilk etap olarak 46 kilometrelik kanalizasyon hattı döşendi. İlçede devam eden alt yapı çalışmalarında 45 km içme suyu hattının yanı sıra 1000 metre küplük içme suyu depo yapım çalışmalarına da devam ediliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün söz konusu projeyi tamamlamasının ardından bölge modern bir alt yapıya kavuşacak.
Çalışmalar hızla devam ediyor
"Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak" anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ'nin şehir merkezi ile birlikte, 19 ilçe ve 622 mahallesinde mesai mefhumu gözetmeden hizmetlerine devam ettiğini ifade etti. Başkan Osman Zolan, "Denizlimizin her köşesinde vatandaşlarımızın ihtiyacı, derdi, sıkıntısı ne varsa çözmeye ve yatırımlarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Beyağaç ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan alt yapı çalışmalarında ilk etabı tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmamızı sonuçlandıracağız" dedi.
Denizli.net
Barbaros Caddesi’ne Pamukkale Belediyesi eli değdi
Kurulduğu günden bu yana ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi, üst yapıda önemli çalışmalar yapıyor. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kınıklı mahallesi sınırlarındaki Barbaros Caddesi 10 gün gibi kısa bir sürede değişimi yaşadı.

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganıyla hizmet verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımıza Pamukkale’de yaşamanın özel ve güzel olduğunu adım attıkları her yerde hissettirmek istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz” dedi.
İlçe genelinin tamamında gerçekleştirdiği dev projelerinin birer birer sonlandıran Pamukkale Belediyesi, bir taraftan da tüm mahallelerdeki üstyapı çalışmalarına devam ediyor. İlçenin vizyonunu değiştiren bir çok önemli projeyi hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, bir çok önemli caddede yaptığı çalışmalarla da dikkat çekiyor. 85 milyon liralık üst yapı hamlesi devam ederken, trafik yoğunluğunu çeken caddeler çalışmalar ayrıca gerçekleştiriliyor.
Barbaros caddesi yenilendi
Kınıklı mahallesi sınırları içinde bulunan Barbaros caddesi Pamukkale Belediyesi’nin elinin değdiği en önemli örneklerden biri. Hem Denizli’nin hem de Pamukkale ilçesinin merkezinde yer alan Barbaros Caddesi, ulaşım ağı noktasında önemli bir konumda bulunuyor. Kınıklı Mahallesi’nde Bursa Caddesi ile Doğan Demircioğlu caddelerini birbirine bağlayan 1 km’lik uzunluğundaki Barbaros Caddesi, 10 gün gibi kısa bir sürede hizmete alındı. Barbaros Caddesi’nde 2 bin 200 ton sıcak asfalt ve 5 bin m2 parke kullanılarak iki yönlü karşılıklı kaldırım çalışması yapıldı. Yatak ve dikey parklanma çizgileri ile Barbaros Caddesi örnek bir görünüme sahip oldu. Eski halinden neredeyse eser kalmayan cadde yeni haliyle vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor.
“Vatandaşlarımız mağdur olmadı”
“Hedefimiz, daha da yaşanabilir, daha güzel bir Pamukkale” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşımızı mağdur etmeden, ilçemize yakışır şekilde ve en önemlisi hiçbir bölgemizi ihmal etmeden şehir içiyle, kırsalıyla, turizm bölgesiyle geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Barbaros Caddesi hızla tamamlanan caddelerden biri. Sadece 10 günde buradaki değişimi halkımız hissetti. Dört yıl önceki Pamukkale ile bugünkü Pamukkale arasından çok büyük ve gözle görünür, güzel bir fark var. İlçemize yakışır yollar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Biz Pamukkale’yi daha yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz verilen emanetin bilincindeyiz. Halkımızın daha ferah bir ortamda yaşaması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek adına dertleniyoruz. Bundan dolayı da huzurlu ve gururluyuz” dedi.
Denizli.net