
Kanserli çocuklar yararına defile
DENİZLİ'de Çınar Lions Kulübü ve modacı Emre Coşkun tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören kanserli çocuklar yararına defile düzenledi. Şarkıcı Gökhan Türkmen'in de mini konser verdiği defileden elde edilecek gelirle, hastaneye yaşam destek cihazları alınacak.

Defileye kulüp üyeleri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören kanserli çocukların yararına düzenlenen defile öncesi şarkıcı Gökhan Türkmen de mini konser verdi. Konser ardından tasarımcı ve modacı Emre Coşkun'un Aura isimli koleksiyonu içindeki 32 yeni tasarımdan oluşan kıyafetler, 15 manken tarafından defileyle tanıtıldı.

Mankenlerin podyumda sergilediği özel tasarım kıyafetler büyük beğeni topladı. Defilenin geliriyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören kanserli çocuklar için yaşam destek cihazları alınacak.


Çınar Lions Kulübü Başkanı Burcu İlksöz, kulüp olarak bu yılki hedeflerinin kanserli çocuklar olduğunu, defileyi bu amaçla yaptıklarını ve gelirinin de cihaz alımı için kullanılacağını söyledi.
Denizli.net - DHA
CHP il başkanlığına Görme engelli Ermiş aday
DENİZLİ'de 25 yıl Altınokta Körler Derneği Denizli Şubesi'nin başkanlığını yapan, geçen seçimlerde CHP'den milletvekili adayı da olan görme engelli Azmi Ermiş, CHP Denizli İl Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Kurucusu olduğu Altınokta Körler Derneği Denizli Şubesi'nin 25 yıl başkanlığını yapan Ermiş, CHP Denizli İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Gazeteciler Cemiyeti'nde toplantı düzenleyen Ermiş, Denizli'de görme engelli olmasına rağmen sosyal hayatın aktif olarak içinde yer aldığını, 2015 genel seçimlerinde de CHP'den 6. sıra milletvekili adayı olduğunu söyledi.
CHP İl Başkanlığı'na aday olan diğer iki isimden daha fazla oy alacağını iddia eden Ermiş, "Bazı ışıklar kapatılabilir. Ancak ben karanlıkların adamıyım. Şimdiye kadar görmeden yaptıklarım bunun kanıtıdır. Ben görmesem de benim 30 bin gözüm var. Partideki kadınlar ve gençler benim gözümdür. Aday olan diğer iki isimden fazla oy alacağımı biliyorum. Bu konuda inançlıyım, kararlıyım. Bu partiye emek verenlerden biriyim. Tırnaklarımla buraya geldim. İl Başkanlığı'na adayım" dedi.
Denizli.net - DHA
Pamukkale’de çöp taksi hizmete devam ediyor
Pamukkale Belediyesi tarafından, ilçe temizliğine katkı sunmak amacıyla 2016 yılında hizmete alınan ‘Çöp Taksi’ vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarına katkı yapması amacıyla, büyük araçların giremediği dar sokaklarımızdaki çalışmaları yürütmek ve trafik akışına engel olmadan hizmet veren Çöp Taksi hizmete devam ediyor” dedi.

Pamukkale İlçesi’nin temizliği konusunda büyük gayret sarf eden Pamukkale Belediyesi, büyük temizlik araçlarına ek olarak hizmete başlattığı ‘Çöp Taksi’, temizlik faaliyetlerine katkı vermeye devam ediyor. ‘Çöp Taksi’ damperli küçük araç tipi yapısıyla, büyük araçların giremediği dar sokaklara rahatlıkla girerek çevre kirliliğine neden olan çöpleri kolaylıkla toplarken, vatandaşların büyük beğenisini topluyor. 2016 yılında Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in talimatı doğrultusunda Temizlik Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Çöp Taksi’ ilçenin temizlik çalışmalarında etkin rol oynamaya devam ediyor. Çöp Taksi, büyük araçların giremediği sokaklarda ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde çöplerin toplatılmasında önemli bir performans sergiliyor. Minyatür yapısı sayesinde hızlı hareket edebilme özelliği bu aracı önemli kılan özelliklerden biri oluyor.
“Daha temiz Pamukkale için çalışıyoruz”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Daha temiz bir çevre, daha güzel bir Pamukkale için çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Temiz bir Pamukkale için çevre temizliği konusunu da fazlasıyla önemsiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, rutin hizmetlerimizi en kaliteli şekilde ivedilikle yerine getirirken, her gün daha iyisi ne yapabiliriz sorusunu kendimize sorarak geleceğe dönük projeleri hayata geçiriyoruz. İlçemizin temizliği noktasında geçtiğimiz yıl hizmete başlattığımız ‘Çöp Taksi’ temizlik çalışmalarımıza katkılar sunmaya devam ediyor.
Küçük araç olması bakımından daha pratik ve trafik akışını engellemeyen yapısıyla hem büyük araçların giremediği dar sokaklarımızda hem de trafik akışını engelleyen acil çöp yığınlarının toplanması noktasında oldukça fayda sağlamakta. Burada önemli olan çevre temizliğinin sürekli olarak en iyi şekilde sağlanmasıdır. Çöp taksi hizmetimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Denizli.net